Sigurds Vinbar

Sigurds Vinbar

Sigurds Vinbar er en mindre enhed hvor alle har ansvar for at få tingene til at hænge sammen. Vi vægter fællesskab, humor og hygge og der er plads til alle og vi lægger vægt på at det er VORES bar, ikke kun teamleder og stedfortræders. Hos Sigurds Vinbar kommer gæsterne ind og sidde som på en restaurant, og gæster bliver betjent ved bordene. Sigurds Vinbar er strategisk placeret og ligger tæt på alle scenerne oppe midt i skoven. og musikken kan høres fra alle sider :)

Hos os kommer du på et team der

Hjælper og støtter hinanden

Teamet er “ungt”, hvilket vil sige at ikke mange der har været med mange gange, så der er mulighed for at være med til at bygge et fællesskab op.

Der er tider med kaos og tider med plads til hygge.

Du har indflydelse på egne opgaver.


Hvilke typer frivillige søger vi?

Vi har brug for frivillige fra 18 og op, da der serveres alkohol i baren. Erfaring er ikke nødvendigt, vi er alle klar på at give en god oplæring :) Vi har brug for frivillige der ikke er bange for at tage en snak med gæsterne. Frivillige der kan arbejde selvstændigt, har lyst til at være en del af fællesskabet, er smilende og positive og kan holde hovedet koldt når der er travlt.

Hvilke opgaver vil man få?

Arbejdsopgaverne ligger i at modtage bestilling samt betaling, blande drinks, serverer drikkevarer og evt. mad. Oprydning og opfyldning.

Hos Sigurds Vinbar arbejdes der to vagter under festivalen af 9 timers varighed. Arbejdsplanen udarbejdes inden festivalen, og hvis man ønsker at bytte skal dette ske indbyrdes, og meddeles til teamleder eller stedfortræder.

Fællesskabet.
Kommunikationen hos Sigurds Vinbar foregår via Nibe Crew samt vores facebook gruppe. Gruppen er oprettet til de vigtige oplysninger, samt til alle de sjove oplevelser vi får med hinanden samt på festivalen. Vi prioriterer meget at skabe et godt fællesskab på holdet, dette ved at lave aktiviteter udenfor festival sæsonen.

Søger lige nu 2 personer. Lyder det som noget for dig så kontakt Teamleder Philina på 25386811 eller pgs79@live.dk
Område Bar
Periode: Uge 27
Krav Over 18, da der serveres alkohol. I Sigurds Vinbar går vi i mørk underdel og hvid overdel :)