Frivillig i Crew-baren (CrewPitten)

Vi søger friske medarbejdere til Nibe Festivals hyggeligste Crew i CrewPitten.

CrewPitten er et område kun for medhjælpere og vores opgave er derfor noget så fantastisk, som at servicere og hygge om alle festivalens skønne frivillige medhjælpere.

CrewPitten er stedet hvor medhjælperne kan feste til medhjælper-venlige priser og samtidig også det aller hyggeligste sted på hele festivalen (hvis man spørger os :-) )

Grundet afbud her lige inden festivalen, mangler vi medhjæprere til følgende vagter:
Torsdag kl. 19.30 – 03.45 (Bar-vagt)
Torsdag kl. 19.30 – 03.45 (Bar-vagt)
Fredag kl. 16 – 00.30 (Runner-vagt)
Lørdag kl. 7.45 – 16.45 (Bar-vagt)
Lørdag kl. 16.00 – 00-30 (Bar-vagt)

Hvis du tager 2 vagter, får du billet til hele festivalen.

Er du den vi søger? :-)

Som bar-crew består din opgave primært af at servicere vores gæster i baren i CrewPitten – Herunder også at holde baren pæn og ren samt at hjælpe med opfyldning i baren og afrydning af borde i CrewPitten når der er tid/behov for dette.

Som runner består din opgave primært i at fylde op i vores bar i CrewPitten samt at afrydde ved bordene rundt omkring i CrewPitten, tømme affald m.m. – Være med til at holde vores område pænt og ryddeligt.

Vi har stor fokus på at give vores gæster en god oplevelse - Men også på at det skal være sjovt og hyggeligt at arbejde hos os.
Vi hygger os, har et godt sammenhold og løfter i flok.

Vi har mange frivillige som kommer tilbage år efter år og tror på, at det skyldes, at vi hos os stræber efter, at vi skal hygge os både når vi er på arbejde i CrewPitten og når vi holder fri og er på den anden side af baren i CrewPitten
Område Bar
Periode: Uge 27
Krav Vi foretrækker, at du er min. 25 år. Du skal kunne holde til at løfte/bære og gå en del. Du skal være smilende, imødekommende og god til frihed under ansvar.