VIPPEN - Restaurant & special bar

Velkommen til VIP Loungen. En fantastisk afdeling i hjertet af Nibe festivalen, som gennem festivalen dagligt servicere 1200 glade VIP-gæster. Kendetegnende for VIP Loungen er det høje serviceniveau som gennemsyrer hele området og vores fantastiske gæster som kommer igen år efter år. Vi sætter en stor ære i at give vores gæster en fantastisk oplevelse som de ikke vil glemme, og hos os sætter vi gæsten før alt andet.
DU skal være fyldt 18 år for at være medhjælper.

Som medhjælper i VIP Loungen, bliver du en del af et fantastisk fællesskab hvor vi har det megasjovt og samtidig giver den totalt gas, for at vores gæster skal få den bedste og mest eksklusive oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opgaverne: Bemanding af ølbar & gin bar, afrydning af service under spisningen. Alle deles om opgaverne, det vil sige der er ikke nogle der kun står i baren, der er rotation på opgaverne.

VAGTER: du har to vagter 9 timer. Den ene vagt skal være en lukkevagt. Den ene vagt skal være fredag eller lørdag.
Område Service
Periode: Uge 27
Krav Giver gæsterne en god oplevelse, du er derfor serviceminded og god til samll talk. Under spisningen er der travlt, du har derfor de hurtige sko på der. Påklædning er præsentabel, Hvad ser vi gerne at du gør? · Smiler – og når du ikke kan mere ser vi gerne at du sætter dig om og slapper lidt af, til smilet er tilbage. · Alkohol – Drikker vi ikke i arbejdstiden – Hygiejne – Da vi håndterer fødevarer i en skov, der giver svære kår for hygiejnen. Så er det jeres ansvar at bibeholde en høj personlig hygiejne. Så vask hænder ofte og brug gerne sprit. · Tunge løft – Pas nu på dig selv, og løft ikke for tungt. For nærmere instruks se i mappen. · Rygning – Hvis du nyder tobak, er det i personaleområdet · Når din vagt er endt - får du klippet VIP armbåndet og forlader derefter vippe, Vagter er fordelt på 2 vagter af 9 timer, hvor den ene SKAL være en lukke vagte samt en fredag eller lørdag.