IT crew - Vores vigtigste opgave er at der kan sælges øl

Du skal vælge It holdet fordi:
Du brænder for fællesskabet og får et kick ud af at få alt, til at spille på kort tid. Har du interesser inden for IT-området, skader det ikke, men det er ikke et krav.

Hvem er du:
Vi skal bruge en skøn blanding af både nørder med IT-kunnen, og folk der har mere praktisk kunnen. Det er en fordel, hvis du kan grundlæggende it-support, men vi skal også bruge folk, der bare gerne vil tage fat og lave noget. Vigtigst af alt er at du kommer med et godt humør og en vilje til at arbejde og lære.

Holdets opgaver:
Vi er en del af nervesystemet i festivalens infrastruktur og skal binde hele festivalen sammen ved hjælp af de ca. 30 km netkabel, der bliver lagt ud i skoven. Vi leverer netværk til de 150 Switche, der er opsat, så overvågningskameraer, billetvogne og kasseterminalerne i alle boder og barer kan fungere.

Fra lørdag den 29. juni til festivalen starter onsdag den 3. juli opsætter vi netværk og infrastruktur, konfigurere switche og trækker netkabler, så der er internet til alle de enheder, der har brug for det.

Når festivalen starter, og alt netværket er oppe og køre, vil der normalt ikke være så meget at lave, men vi har dog altid et vagthold klar, til mindre support opgave.
Der vil altid være enten teamleder eller funktionsansvarlige at få fat i ved mere komplicerede opgaver.

Hvor meget skal du arbejde:
Forventningen er at du hjælper:

Minimum 22 timer under opsætning

En vagt under selve festivalen. (8-9 timer)

Nedtagning søndag den 7.juli obligatoriske og kan ikke fraviges. (fra kl.9 til vi er færdige (forventet senest kl 18))

Du møder op til mindst 1 af de 3 arbejdsdage, der ligger forud for festivalen.


Hvad får du for det:
Hos os får du Backstage partout armbånd, mulighed for at overnatte i telt eller campingvogn, mad og drikke under opsætning og nedtagning, samt et måltid mad under din supportvagt. Vi har desuden vores egen oase backstage, hvor man kan hænge ud med de andre på IT-holdet. Har man andre venner, som er medhjælpere, har man mulighed for at mødes i crewpitten, hvor der sælges mad og drikke til crew venlige priser
Område Support
Periode: Uge 26,Uge 27
Krav God humør, gode samarbejdsevner, +18, Kørekort og IT skills er et +, men ikke et krav