Nattevagt

Velkommen til Nattevagterne.du ansøger om jobbet i bunden af denne side.

er du tidligere medhjælper, må du meget gerne skrive dit medhjælper nummer under "besked"lidt om os

Hvad laver vi på en nattevagt?Vi er et service organ. Vi guider og hjælper publikum og vores egne medhjælpere

Vi passer porte hvor der tjekkes armbånd og køretilladelser. Vi vogter hegn, hjælper med at tømme de forskellige områder, efterhånden som musikken stopper og efterfølgende holder vi øje med områderne.

Hvordan fungere en vagt?Vi går altid sammen med en makker. Enten melder man sig til sammen ellers finder vi en makker. Er det 2 nye sjæle på samme hold, så bliver man ofte splittet op de første par timer og starter med at følges med en der kender hele rumlen.

Vi mødes senest kl. 21, for at blive tjekket ind, parret sammen med vores makker, fået en lommelygte og en walkie.

Kl 22. står vi klar ved vores port/område.
Vi dækker skoven.
Vi bevæger os rundt efter en planlagt rundering.

kl. 8 er vagten slut og vi får rundstykker og kaffe, før vi triller hjem i seng.

Hvad får du for det?Som Nibe Festival medhjælper får du partout til festivalen. Derudover får Birkelse Borgerforening også del i den udlodning som Nibe Festivalens Fond har.

Så bliver du selvfølgelig inviteret med til medhjælper festen i august. Der evaluere vi vores nattevagts arbejder og så spiser, drikker og hygger vi. Og du skal ikke have tegnebogen op af lommen. Og til efteråret holder Nibe Festivalen en stor fest i Hallen i Nibe, som du selvfølgelig også er velkommen til.

Har du tid og lyst til at hjælpe med en vagt eller to, så er du hjertens velkommen. Så sidder gemalen derhjemme og tænker, nej det vil jeg også gerne. Så er I alle velkommen.
(min. 2 vagter for partout armbånd)


Vil du høre mere, så kontakt Uffe på natcrewnibe@gmail.com eller sms 21270257 eller ring om aftenen J
Område Sikkerhed
Periode: Uge 27,Uge 28
Krav Der er 2 vigtige krav, for at kunne hjælpe med sikkerhed. Du skal være over 18 år og du skal have en ren straffeattest.