Medhjælper med evner for kørsel med minilæsser, til ny købmand på Camp Øst

LEDIGT JOB - Købmandsbutikken! ❤

Der sker ting og sager på Nibe Festival - bl.a. blev nogle camps flyttet i 2022 hvilket gjorde at der opstod et behov for at kunne servicere vores unge gæster, i en helt ny købmandsbod på den nye Camp Øst.

Vi kom flyvende fra start, med travlhed, glade gæster og et fantastisk sammenhold med alle de nye medhjælpere i boden. Vi havde travlt i 2023 - Vi håber på et ligeså travlt 2024, og vores medhjælpere savner flere kolleger, og vi har derfor brug for flere kvikke frivillige. Vi lægger stor vægt på sammenhold, fællesskab og at det skal være sjovt og hyggeligt at være en del af vores team, og ser gerne medhjælpere som tør tage ejerskab for "vores butik".

Til at bemande boden har vi brug for nogle kvikke frivillige - ml. 18 og 99 år.

PT. PRIORITERER VI AT FINDE EN SOM HAR ERFARING MED AT KØRE MINILÆSSER / TRUCK, OG SOM KAN TAGE EN VAGT LØRDAG D. 6.7 KL. 15.00-22.00 OG GERNE SØNDAG D. 7.7 KL. 10.00-14.00 Vi kører varer fra og til container, indenfor ca. 100 m. ( Hvis ikke du kan søndag, kan der evt. findes en alternativ dag.)

Opgaverne vil i øvrigt være at ekspedere gæsterne, fylde varer op, og holde orden i og omkring boden.
Vores primære varer er øl, sodavand, vin, spiritus, samt lidt brød, pålæg, chips mv.
Der foruden har vi en sektion med returpant, som vi også skal passe. Medhjælperne kan flekse mellem købmand og pant, eller arbejde kun i pant hvis man foretrækker der.

Vi har ingen udskænkning, kun salg af hele flasker, dåser osv.
Vi sørger for, at du får lidt at spise og drikke under dine vagter.

Du skal arbejde 2 x 9 timer i uge 27. Til gengæld får du partoutbillet med adgang til festivalen alle dage, og ikke mindst bliver du en del af det fantastiske Nibe-fællesskab, med ca. 4300 "kolleger".
Hvis I er flere venner, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at I kan have vagter samtidig.

Du får mulighed for at overnatte på vores Crew-Camp, i et helt unik fællesskab med andre medhjælpere ( Telt eller campingvogn skal du selv medbringe )

Evt. spørgsmål til Teamleder Lisbeth Støvring tlf. 5190 5649 eller Lisbeth@nibefestival.dk
Område Camping
Periode: Uge 27
Krav 100% mødestabil. Over 18 år. Godt humør, og ikke bange for at tage fat, når det går hurtigt. Kort sagt; Vi skal kunne regne med dig, som en del af vores dygtige team.