Frivillig på Crewcamp - vi mangler 2 medhjælpere (fredag - lørdag - søndag)

CrewCamp – stedet hvor vi slapper af
/Pladsen ligger på Jacob Petersens Vej


”CrewCamp er stedet, hvor alle frivillige på Nibe Festival kan få et pusterum fra den øvrige festival.
På CrewCamp skaber vi fra første dag, festivalen starter, en hyggelig stemning og sørger for, at der altid kan købes morgenmad, snacks og drikkevarer til gode priser.”

Arbejdet på CrewCamp består mest af alt at sørge for, at de øvrige frivillige har et rart sted at være og bo, så alle er friske og klar til at give de skønne festivalgæster en god oplevelse.
Opgaverne er mangeartede – alt fra indtjekning af frivillige til campingpladsen, anvisning af telte eller vognplads, cafearbejde og alle andre små jobs, der får CrewCamp til at køre.
Vores motto er: ”Vi gør alt med et smil – og sørger for at andre smilerJ”
Hvorfor skal du være med på holdet?
o Du gør en forskel og er med til at skabe gode oplevelser for de andre frivillige
o Du bliver en del af et hold, som alle yder deres bedste og i samme ånd – fællesskabet på CrewCamp er stort før, under og efter festivalen.
Frivillige:
Vi søger frivillige over 18 år, som er klar på at yde en helt fantastisk service overfor andre frivillige. Du skal være villig til at arbejde i hold og tage din del af arbejdsopgaverne. Du skal være smilene og klar på at yde det, der kræves i samarbejde med resten af holdet og den funktionsansvarlige.
Vi har mange forskellige arbejdsopgaver, og vi har derfor mulighed for i høj grad at tage hensyn til dig i planlægningen af arbejdsopgaver og arbejdstid – Det er dit ansvar at fortælle os hvilke hensyn, der skal tages.
Vi sørger for at stille vejledning og hjælp til rådighed, og du kan altid gå til enten teamleder, stedfortræder eller funktionsansvarlig, hvis du har spørgsmål.
Opgaver:
o Tjek-in
o Opsætning af CrewCamp
o Badevogne – ikke rengøring
o Opstilling af telte og campingvogne
o Cafe-arbejde
o Løbende rengøring
o Alt forfaldet arbejde der holder pladsen pæn
Område Camping
Periode: Uge 27
Krav Klæd dig efter vejret, og medbrig gode sko. Lidt ekstra varmt tøj til nattevagten