Hegnsvagt - få vagter tilbage

Som HEGNSVAGT er du en del af SIKKERHEDSTEAMET og derfor med til at give festivaldeltagerne en god og tryg NibeFestival.
Som HEGNSVAGT tjekke du armbånd mellem festivalpladsen og backstage. Du tjekker om armbåndet giver adgang til backstage og man tjekker at plomberingen er korrekt. Desuden kontrollerer vi også, at hegnet er intakt.
Man er altid 2 på vagt sammen og der er indlagt pauser i løbet af dagen. Man kan tilmelde sig sammen eller vi kan finde en makker.

Vi har følgende vagttider ledige:
Onsdag kl. 16:30-22 + Torsdag kl. 08:30-22 1 plads

Skriv dine vagtønsker og oplys også gerne hvis du har en du gerne vil gå sammen med.

Man møder i vores vagttelt senest på det tidspunkt som er aftalt, hvor der findes en plan over porte og vagttider. Du vil få vejledning i hegnsvagtjobbet og der udleveres overtræksvest samt Walkie. Er du ny, kommer du til at gå sammen med en erfaren HEGNSVAGT de første vagter.
Man må ikke indtage alkohol i vagtperioden. Der findes gratis kildevand i vagtteltet. Når du er på vagt, er der mulighed for morgen-middags- eller aftensmad i en af dine pauser. I Crewpitten kan der købes drikkevarer til medhjælperpris. Her er der god mulighed for at slappe af og hygge med de andre HEGNSVAGTER.

Udover en rigtig sjov oplevelse får du som medhjælper partout armbånd til festivalen, en t-shirt og mulighed for at deltage i den årlige medhjælperfest. Derudover får Sørup IF, som står for HEGNSVAGTERNE, del i den udlodning som Nibefestivalens Fond har.
Så frister jobbet som HEGNSVAGT kan du få mere info hos Teamleder Gert Nielsen – helst på gertnielsen56@gmail.com eller på 23119643
Område Sikkerhed
Periode: Uge 27
Krav Man skal være fyldt 18 år, når festivallen starter.